> Jätä yhteydenottopyyntö

Tietoliikenneverkot

Tietoliikenneverkkojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito saman katon alta

Päätuotteitamme ovat yritysten sisäisten tietoliikenneverkkojen rakentaminen ja ylläpito. Tällä hetkellä toteutamme verkot pääsääntöisesti cat6a tason parikaapeloinnilla työasemille ja runkoyhteydet valokuidulla.

Mitä tarvitaan toimivaan tietoliikenneverkkoon?

Yrityksen sisäinen tietoliikenneverkko on yksi kokonaisuus, joka sisältää kaikki tietoliikennettä käyttävät osatekijät. Tietoliikenneverkon osatekijöitä ovat mm. työasemat, wlan-tukiasemat, info tv:t, ip-kamerat ja tuotannon laitteistot ym. Tietoliikenneverkon näkyvien osien lisäksi verkossa tarvitaan myös muuta, kuten kaapeloinnit ja verkon aktiivilaitteet. Vasta silloin kun tietoliikenneverkon taustalla vaikuttavat asiat ovat kunnossa ja ajanmukaiset, niin verkon käyttö on toimivaa.

Turvallinen ja luotettava tietoliikenneverkko

Silloin kun tietoturva-asioista pidetään huolta, ei pelkästään ohjelmistojen avulla, vaan myös koko verkon ulkoisen rakenteen ja mekaanisten ratkaisujen myötä, verkko toimii luotettavasti ja turvallisesti. Tämä vuorostaan tuo varmuutta yrityksen varsinaiselle toiminnalle sekä säästöjä yhtenäisen ja myös huomisen tarpeet huomioivan verkon muodossa.

Käytämme verkkojen rakentamisessa laadukkaita ja kestäviä komponentteja

Komponenttien valinnassa kiinnitämme huomiota niiden laatuun ja käytettävyyteen. Laatu tarkoittaa sitä, että sen sähköiset ominaisuudet täyttävät uusimmat vaatimukset. Myös komponentin mekaanisen kestävyyden tulee riittää sen sähköisen käytettävyyden ajan.

 

Ota yhteyttä ja rakennetaan yrityksellenne turvallinen ja luotettava tietoliikenneverkko.

Copyright ICT Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet